Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 Januari, 2011

nak jadi professor gila???


Hari ni 25 Januari 2011.. Sila lihat bila tarikh akhir aku menulis di blog ini.?

ha? Tak. Tak.. aku belom mati..Aku hidup lagi..
Tapi mungkin 'sesuatu' di dalam diri aku ni telah mati..

Sungguh menyedihkan barangkali..
Kerana aku telah menghampakan semua blogger yg tertunggu-tunggu bila lah aku nak menulis semula..

Eh? yeke? ada ke? Saje suka-suka nak perasan di alam maya ini..tak apa lah ye...bagilah peluang kat aku nak bajet glamour..asyik Hanis Zalikha je yang glamour..aku pon nak gak..kih3x

actually ingin buat official sorry to those 20 first follower of "dunia internetku".. sebab cenderahati yang di janjikan masih belum dipost.. ada sedikit masalah yang harus diselesaikan dulu.. harap sabar menunggu ye kepada yang berkenaan..huhu

Sibuk yang melanda diri telah membuat tangan aku malas untuk menaip di blog ini. kerja harian lebih memerlukan tangan ini..huhu
Sebenarnya idea untuk menulis sentiasa ada dalam pale otak aku.. Pelbagai rangkaan cerpen juga sentiasa berlegar dalam minda dan dipengaruhi hati aku.
 yelah, cubalah korang bayangkan. Diwaktu aku sedang mengemudi melayari cerpen di dalam minda aku, tetiba air mata aku mengalir. Gila poyo. Memang jiwang habes! Tu aku belum tulis lagi tuh.. haha aura cerpen aku menikam jantung der..
nantilah bila-bila aku free aku masukkan dalam blog ni keh.. 
bukan ape.payah sangat lah..bukan senang nak tulis blog yang panjang berjela-jela. nak-nak lagi menaip cerpen.makan masa sehh...lain lah kalau otak kita ni bley cocok ngan pandrive senang citer der..hahaha

Plak tu keje manyak sekarang ni der.. rambut aku gugur banyak kot sebab banyak sangat pikir pasal keje nih.. Jadi,kepada budak-budak kecik yang jawab nak jadi saintis atau researcher bila cikgu tanya sok besar nak jadi apa, aku nak tanye dorang, awak sanggup tak kepala awak botak??? huahaha.. Tapi jadi saintis memang banyak pengorbanan.. syahid dan syahidah di era moden.. (n_n)insyaAllah..

Dalam entry ni tak de nak cakap ape lagi dah, cuma nak promote sorang akak ni, hubby dia photographer baikkkk punyaaaa!!! cun gila gamba dia ambek..sharp, good angle and real.. 

fuhh!!! Cam fairy tale.. and the most important thing is, sangattttt kreatif.. ahhhh!!! payah lah nak cte, tengok sendiri la yer.. yer.. yer?! (tiru gaye sis beauty itu sndri..kih3x)

jom layan... zaaaassssss sini!!

...........................