Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 Disember, 2010

Tips Pedajal orang

Muahahahhahahahhahaha


Gelak besaw dulu sebelum kita mulakan entry..hahah

Tips kali ni bukan lah idea dari aku nak bagi pedajal orang, ataupun bukanlah niat aku untuk mengajar kamu orang sekalian membuat dajal kepada kawan-kawan korang, tetapi, aku rasa macam hohoho jahat gila kalau psiko geng korang macam ni,......
hoho kesian kat kawan-kawan dia yang masih tak abes paper kena psiko dengan si dia ni yang abes exam awal.. kui3 nasib lah bukan aku yang kena..kalau aku yang kena, memang la aku top buku terus!!! amek laptop pasang movie korea. hahahhaha *patut pon result aku dlu selalu cam paras leher je.. huhu T.T

p/s : janganlah aniaya mood study kawan-kawan korang macam ni ek.. huhu

.........................

4 ulasan:

MIMIE AIZA berkata...

ahaha.. x bagus begitu.. tapi kadang2 best jugeee :)

Magrib berkata...

haha.. suka la.. peksa da hbs.. kesian member tuh.. erm.. anyway.. blog anda menarik dan follow anda..

Shidarina berkata...

Mimie, haha kalau skali skala nk wat dajal, memang seronok wat cmni..hahah =p tapi eden tak penah buat la..selalu eden ngn hsmate mengamalkan sape yg da abes exam,balik dulu, they all akan tinggalkan satu note kat meja hsmate lain yg masih lagi ada 2, 3 dan 5 paper(akula tuu..huhu 5 paper lagi..siyot!! T.T) baik kannnn..??? (n_n)

Shidarina berkata...

magrib, mesti dulu time blaja pon ang suka wat pedajal kat orang lain ek? kui3x neway, thanks follow.. terharu jap ang kata blog aku menarik..tenkiu..tenkiuu.. T.T

Catat Ulasan