Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 Disember, 2010

Maksud mimpikan ular...


Mimpikan ular??
adakah ianya creepy atau bleh lah nak kata, oh bahagianyaaaa~ \\(n_n)//

ngee~

Sooooo...
..
..

is that mean, i will be.........

||
||
||
||
VVVV
VV
V





wowww... O.o


 ...in this recent year..???

in 3 years?



in 2 years??
 
next year???
OMG !!!


Tomorow???!!!!
wahhhh!!!!! (n_n)


Ok, melampau berangan sangat dah tu.. -.-'

knock it out shida !!

 ngehehehehehehe ~ =p

...............................


p/s : korang penah mimpi ular tak???? pastu?? pastu??? what happen?? Ada orang datang lamar u alls ke esoknye??? hak2.. share wth me. share wth me please.. hik3 (baca dengan nada excited on..? (n_n) )



*******************

5 ulasan:

plasterakuluka berkata...

tadak pon shida.tyme tuh byk lak tuh tp tade org dtg minang pon.kah3
*betol ni*

Shidarina berkata...

oh...kuciwanya ati mak ni nyahh~ takpelah nyah, mak nak jadi macam rapunzel, snow white n sesape lagilah t=yang ala2 pompuan biasa tetapi sangat2 berharap to be a princess one day.. princess in his heart..oh.. lovely.. so that, i will wait for the prince to come first.. lama pn xpelah... T.T huk2 jadi, kata2 org tua yg mimpi ular ni tipu je la ek,,? =p mesti org2 tua dulu2 xmo anak2 dara they alls jerit tgh2 mlm sbb mimpi ular. so that they all kata 'ada org nk minang!!' . jadi,tidor mlm they all xterganggu.. ekekke sengalnye sayep.. =p

::..Dia daYa..:: berkata...

salam
pernah mimpi ular tapi tak kena patuk pun
huhuhu

Shidarina berkata...

Oh yeke? kene patuk ular baru ade org minang ek?? ekeke =p

Nurfazilah Cipa berkata...

wah!cpt2 anta kad rye..huuu~
cipa dtg bwk award..amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

Catat Ulasan