Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 Disember, 2010

CICAK DALAM CAWAN


Weiiiii sape punya cawan dalam bilik air ateh sinki tu weh??????? Ada cicak dalam dia!!!!!! Damn! hate cicak so much.. T.T
Kenapa mesti cicak tu dok gatal sangat nak main swimming pool g masuk dalam cawan yang ada takung air tuh???? adoaiii... geli sesangat lah rasa macam dah xmo minum dalam cawan.. nak minum dalam botoi sus ja..hik3x =p

Adoaiii kenapa lah dalam idup aku ni asyik jumpa scene cicak mandi dalam cawann??? T.T
imbas semula memori pertama dulu masa aku baru balik sekolah, mak aku panggil, 

"adik, meh sini, ambik cawan tu basuh. mak wat kan susu tapi xmo minum . g tengok sape yang minum tuh.."

sekali aku pegang cawan isi susu tu ada bende gerak and tetibe kepala cicak tu keluaqqqq!!!
arrrrgghhhhhhh!!! den tak suko..den tak suko... T.T den goliiiiiii.. hukhuk

zassssssssss.. 
kembali semula ke masa sekarang dan di waktu ketika ini, aku juga teringat scene lagenda budak setan di mana ayu tercekik cicak...!!!! cicak dalam tin cokeeee!!!! makkkkkk!! tolonggg~~ T.T
memang aku nak menangis lah kalau cicak nih baling kat aku..hukhuk

"aku nampak awek cun..tengah..minum..coke..ada.. CICAKKKKK!!!!"

jahat gila manusia-manusia yang suka dajal orang lain.huh! seb bek la Ayu tu cantekk (lisa surihani laaaaa~ -.-'), sebab tu ketua gangster yang kuaq ajaq pun pi tolong..





cuba kalau awek yang tercekik cicak tu aku, kompem orang lain wat tak tahu.. T.T

P/s: weh, cawan sape tuh weh, pi la buang cicak tu weh..aku geli.. huuhuu merewang bulu roma eden nampak dia berenang-renang dalam cawan ang..hoho

.............................


4 ulasan:

luna Q jimat berkata...

cicak dalam cawan..huhuk..sy pernah mengalami pengalaman yg serupa..dalam cawan kosong, angkat la nk letak kat sinki, tetibe ternmpk satu cicak mati dalam tu...geli geleman lorhh..

aisya berkata...

kawan pernah jumpe cicak dalam tomyam mase makan kat kedai last year.. terus x g dah kedai makan tu.. geli! huhu

::..Dia daYa..:: berkata...

geli betul ngan cicak nie

pernah bunuh cicak ngan sepitkan dia dipintu
hahaha
tapi belum pernah jumpa cicak dalam cawan

Shidarina berkata...

daya,
wahhh ganas tol..sepit cicak kt pintu..huk3

aisya,
cicak dlm tomyam?? ekkk! 0.o
dulu masa sekolah, jumpa ulat ginggok rebus dalam mee sup!! eeeee... tulunlahh~ T.T

Luna,
xpe da mati, tapi kalau idop lagi, lagi geli sebab dia gerak.. hoho

Catat Ulasan