Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 November, 2010

Cara Yang Betul dan Berkesan Untuk Pakai Sabun Aqura

Salam..

Bersama kami merasai kehebatan sabun Aqura dengan cara yang betul dan berkesan..


Sabun Aqura dapat merangsang sel darah kita bergetar lebih laju dari biasa dan memberi kesan kepada si pemakai untuk tahan mengantuk..

DINASIHATKAN agar tidak menggunakan sabun ini pada waktu malam. Kerana ia akan membuatkan anda tidak boleh tidur sehingga kuasa sabun ini hilang selama berjam. Dan akibatnya, anda tidak cukup tidur dan menjadi pening pada keesokan harinya. Seorang customer tidak percaya bahwa sabun ini tahan ngantuk. Dia membeli sabun black Aqura pada jam 10 malam. Oleh kerana dia TIDAK PERCAYA bahawa sabun ini TAHAN NGANTUK, maka dia mencuba sabun tersebut pada 12 tgh malam. Dan selepas itu masuk tidur. Pada keesokan harinya, dia mengadu kepada saya, dia pakai sabun itu jadi pening!!! dia takut nak pakai lagi. Saya tanya kembali kepada dia, pukul berapa dia pakai sabun Aqura tersebut? dia menjawab "pukul 12 tgh malam. bangun pagi trus pening la sbb mlm td xleh tdo.kol 5 br leh tdo.pening sampai sekarang lagi!!! taknak la pakai lagi" saya katakan kembali pada dia, "sabun ini memang TAHAN NGANTUK. DAN kamu pakai JAM 12 TGH MALAM.. kamu pening sebab xleh tido malam tadi kan? kenapa xleh tdo? sbb kamu pakai sabun kul 12 tgh mlm...sebab tu kamu tak bleh tdo.guling2 macam mana pun tetap xleh tdo.. JAdi sekarang, kamu mahu percaya atau tidak tentang sabun ini?. Kami tidak bertanggungjawab di atas pemakaian yang tidak mengikut STANDARD.." Jelas sekarang bukan? sabun ini memang tahan mengantuk hingga berjam.. bergantung kepada individu dan bergantung kepada pemakaian yang betul..

PEMAKAIAN SABUN AQURA YANG BETUL..

UNTUK CUCIAN MUKA DAN PADA BAHAGIAN KULIT YANG BERMASALAH..

1. Basahkan muka dengan air..
2. basahkan sabun Aqura. dan gosok di telapak tangan hingga berbuih .
3. letak sabun tersebut ditepi dan dengan hanya menggunakan buih2 sabun, sapu rata ke muka / bahagian kulit bermasalah. urut perlahan-lahan selama lebih kurang 1 minit..
4. cuci semula muka dengan air.
5. ulang langkah 2 hingga 3. Tetapi kali ini jangan cuci dulu. selepas urut, biarkan selama seminit atau 2 minit. DINASIHATKAN tutup mata kerana sabun ini macam sabun lain, pedihkan mata.. selepas itu, cuci semula..
6. ulang langkah 2 hingga 3. Dan kali ini, selepas urut, anda  biarkan seketika dan cuba rasa, adakah kulit muka anda rasa menegang dan segar? seperti kulit dicekang-cekang? jika anda dapat merasainya, anda boleh trus cuci muka dengan air bersih. Dan selesai. Tetapi jika anda tidak merasai ketegangan kulit pada muka, sila ulang langkah-langkah di atas dengan urutan yang lebih/buih yang lebih/masa yang lebih..

P/S : JANGAN PAKAI WAKTU HENDAK TIDUR.

selamat mencuba.. (n_n)

jika ada sebarang masalah, sila hubungi sy.. =)

0 ulasan:

Catat Ulasan