Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

04 Oktober, 2010

Hanis Zalika


Kalau hari itu saya promote tentang selendang dari boutique online, ISABELLE BOUTIQUE, tapi hari ini sedikit berbeza.. hehe bukan berbeza ape pun.. cuma kali ini saya mahu mempromote blog yang famous.. Woow!! hehe

Hanis Zalika..

Rasanya nama ni memang dah terkenal di kalangan bloggers.. Siapa Hanis Zalika..? haaa.. kalau nak tahu, Hanis Zalika ni, student gak macam kita2 ni.. Masih menuntut di UiTM.. Seorang model separuh masa dan pernah join rancangan realiti di TV3.. 
Blog dia, penuh dengan informasi. Ada tips-tips, and sometimes promote contest. Ayat-ayat yang digunakan di dalam blog cik Hanis ni juga sangat relax, sempoi dan selamba, hehe thats why i like to read her blog.. (n_n) Seriously, anda takkan boring baca post dia,(sebab ayat yang die guna sometimes ala-ala macam sedang bergosip.heheh) traffic blog dia pun sangat2 sesak, setiap entry ada je comment,.. wowww!!! memang femesss..... T.T (dengan nada cemburu..)

Blog Hanis Zalika ni memang sangat bagus untuk di jadikan contoh kepada blogger yang baru berjinak2 menulis blog sendiri.Bolehlah kalau nak belajar. Hanis ada selitkan satu post tentang tips kepada blogger baru, sila klik link kat bawah ni, 

Dan sesiapa yang mahu LIKE dia di facebook, silalah ke facebook and simply search for "Hanis Zalika"..

Mula-mula housemate saya asyik cerita je pasal blog Hanis ni, mula-mula buat tak tahu jela.. yelah, masa tu saya tak layan sangat benda-benda online ni, siapa Hanis Zalika tu pun tak tahu.. tapi when the first time i read her blog, memang sangat tertarik tuk baca lagi dan lagi dan lagi.. sebab ayat2 dia memang sometimes tak leh blah.. >.< huhu memang sempoi.. Saya bukanlah terlalu taksub atau wowww!! Hanis Zalika!! no..its not like that.. I just feel kagum dengan apa yang dia share.. And after I read her blog, tiba-tiba terpasang niat tuk buat satu blog tolong promosikan orang lain.. takpe, even nuffnang xmo bayar upah saya buh iklan die pun xpe..its ok.. because when something we do with ikhlas, insyaAllah, we'll happy on everything we do.. 

So, for thus who want to promote her blog or site just feel free to leave a message in my chat box.. just put your link pun ok..I dont mind at all, as long as apa yang you want to promote tu, halal ok.. =) 
And of course, I will open your link and observe how far your commitment with your blog or bisnes.. and after i cnfirm that, I will promote yours as I promote others.. (n_n)



0 ulasan:

Catat Ulasan