Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

08 Oktober, 2010

Blog Zack Zulkhairi Realiti Konspirasi

Zassss!!! Bertemu kita kembali Assalamualaikum dan apa khabar anda semua? Hai! Hai! Hai! Haha dah macam Aziz Desa pulak.. >.< 

Hari ini meh saya nak promote satu blog yang sangat best jugak. 
"Blog Realiti Konspirasi Zack Zukhairi".

Zack Zukhairi ni pun sama macam Hanis Zalika jugak. Femes wa cakap sama lu. Dia pon student gak tapi kalau tak silap nuuu kat jepon nuuu..huhu dasatt.. T.T Kalau Hanis terkenal dengan gaya persembahan menulis blog yang menarik dengan foto-fotonya yang cun melencun tu plus dengan tips dan iklan yang dia rajin bagi, tapi bagi Zack ni pulak, lain sedikit, Haaa Special die terletak pada idea lukisan + Romantik + Bombastik = I like!! Oke. cukup. hehe lebih2 kang saya tergedik lak. huhu T.T

Blog Zack ni ada lukisan2 comel yang ala..alahai....omey2 nya.. romantik sesangat.. ~(n_n)~
And also, celoteh die pon sempoi gak. seronok je bace. nak2 lagi die cite cmne life die kt jepunn nuu.. 
Hm citer banyak pun tak guna kalau korang tak tengok sendiri.
As conclusion, you all just click on the link, read and love it !!!

Come On!! click on it!! 

Jangan lupa LIKE di Facebook juga ya.. (n_n)


.................

0 ulasan:

Catat Ulasan