Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 September, 2010

ISABELLE BOUTIQUE


Kali ni saya nak mempromote satu blog yang dikenali sebagai kedai maya yang digelar Isabelle Boutique. Blog ini diasaskan oleh seorang bekas pelajar Universiti Malaysia Perlis yang dikenali sebagai Nonie. Isabelle Boutique telah sah didaftarkan di bawah SSM. Ini bermakna, anda tidak perlu merasa ragu-ragu jika mahu membuat urusan jual beli dengan Isabelle Boutique. 


Isabelle Boutique menawarkan jualan selendang, tudung syria dan lain-lain. Dan yang terbaru, ala-ala gypsi yang ada juraian siput. Kind of cute jugak la.. Isabelle Boutique selalu menawarkan selendang dan tudung2 yang cantik dan yang terkini.. Bak kata orang mana2 fesyen yang baru tu adaaa laa kat isabelle boutique ni.. Korang memang takkan nyesal punya lah..












Antara yang dijual di Isabelle Boutique.Amacam? lawa2 kan?
Kan dah kata dah kat Isabelle Boutique ni memang lawa2, cantik2 macam2 design baru adaaaa...


Lagi satu saya berkenan sangat nak promote Isabelle Boutique atas satu sebab. Nonie sangat komited dengan Isabelle Boutique walaupun dia sekarang dah kerja. Dia selalu je reply komen dr facebook Isabelle Boutique ataupun dari blog Isabelle Boutique itu sendiri. KOMITED. KOMITMEN. ye. Itu yang saya nak yakinkan anda semua. Saya kenal Nonie. Die memang sangat komited dengan bisnes. So, korang takyah la risau order tak dilayan , or servis tak bagus or wat so ever because Nonie akan lakukan yang terbaik untuk customer die. Kecuali lah kalau anda melanggar peraturan urusan jual beli yang Nonie dah tetapkan, memangla korang akan di black list dan takkan dilayan lagi..so, sesiapa yang betul-betul serius mahu beli dari Isabelle Boutique, boleh lah melawat blog tersebut. 


So ape lagi, jomla kita shopiiiiing kat Isabelle Boutique!!!!
Jangan lupa add Isabelle Boutique di facebook juga!!

JOM Klik kat bawah ni..


http://isabell-boutique.blogspot.com/

0 ulasan:

Catat Ulasan